PRODUCT QUALITY DEPENDS DIRECTLY ON THE LEVEL OF MANUFACTURING SANITATION

Authors

  • S. Osadchuk
  • І. Osadchuk

DOI:

https://doi.org/10.37000/abbsl.2024.113.16

Keywords:

standard, DSTU 3662, raw milk-material, quality indexes, sanitation.

Abstract

The article provides an overview of means and methods of sanitation at dairy enterprises. An analysis of factors that negatively affect the quality of milk in the conditions of its production was carried out

Author Biographies

S. Osadchuk

Odesa State Agrarian Universit

І. Osadchuk

Odesa State Agrarian Universit

References

Сайт Української асоціації виробників молока [Електронний ресурс]. 2024. Режим доступу до ресурсу: https://retailer.com.ua

Сайт консалтингового порталу Аgroportal [Електронний ресурс]. 2024. Режим доступу до ресурсу: https://agroportal.ua/ru/news/mir

ДСТУ 3662:2018 «Молоко- сировина коров’яче. Технічні умови», 2018 р.

Закон України «Про молоко та молочні продукти» [Електронний ресурс].2015. Режим доступу до ресурсу: https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/1870-15.

Закон України «Про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров’я та благополуччя тварин» [Електронний ресурс]. 2020. Режим доступу до ресурсу: https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/2042-19.

Published

2024-12-26

How to Cite

Осадчук, С., & Осадчук, І. (2024). PRODUCT QUALITY DEPENDS DIRECTLY ON THE LEVEL OF MANUFACTURING SANITATION. Agrarian Bulletin of the Black Sea Littoral, (113), 100-103. https://doi.org/10.37000/abbsl.2024.113.16