PRODUCT QUALITY DEPENDS DIRECTLY ON THE LEVEL OF MANUFACTURING SANITATION
DOI:
https://doi.org/10.37000/abbsl.2024.113.16Keywords:
standard, DSTU 3662, raw milk-material, quality indexes, sanitation.Abstract
The article provides an overview of means and methods of sanitation at dairy enterprises. An analysis of factors that negatively affect the quality of milk in the conditions of its production was carried out
References
Сайт Української асоціації виробників молока [Електронний ресурс]. 2024. Режим доступу до ресурсу: https://retailer.com.ua
Сайт консалтингового порталу Аgroportal [Електронний ресурс]. 2024. Режим доступу до ресурсу: https://agroportal.ua/ru/news/mir
ДСТУ 3662:2018 «Молоко- сировина коров’яче. Технічні умови», 2018 р.
Закон України «Про молоко та молочні продукти» [Електронний ресурс].2015. Режим доступу до ресурсу: https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/1870-15.
Закон України «Про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров’я та благополуччя тварин» [Електронний ресурс]. 2020. Режим доступу до ресурсу: https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/2042-19.