ЯКІСТЬ ПРОДУКЦІЇ БЕЗПОСЕРЕДНЬО ЗАЛЕЖИТЬ ВІД РІВНЯ ВИРОБНИЧОЇ САНІТАРІЇ

Автор(и)

  • С. Осадчук
  • І. Осадчук

DOI:

https://doi.org/10.37000/abbsl.2024.113.16

Ключові слова:

стандарт, ДСТУ 3662, молоко-сировина, якісні показники, санітарія

Анотація

У статті надано огляд засобів і методів санітарного оброблення на підприємствах молочної промисловості. Проведено аналіз факторів, які негативно впливають на якість молока в умовах його виробництва

Біографії авторів

С. Осадчук

Одеський державний аграрний університет

І. Осадчук

Одеський державний аграрний університет

Посилання

Сайт Української асоціації виробників молока [Електронний ресурс]. 2024. Режим доступу до ресурсу: https://retailer.com.ua

Сайт консалтингового порталу Аgroportal [Електронний ресурс]. 2024. Режим доступу до ресурсу: https://agroportal.ua/ru/news/mir

ДСТУ 3662:2018 «Молоко- сировина коров’яче. Технічні умови», 2018 р.

Закон України «Про молоко та молочні продукти» [Електронний ресурс].2015. Режим доступу до ресурсу: https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/1870-15.

Закон України «Про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров’я та благополуччя тварин» [Електронний ресурс]. 2020. Режим доступу до ресурсу: https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/2042-19.

##submission.downloads##

Опубліковано

2024-12-26

Як цитувати

Осадчук, С., & Осадчук, І. (2024). ЯКІСТЬ ПРОДУКЦІЇ БЕЗПОСЕРЕДНЬО ЗАЛЕЖИТЬ ВІД РІВНЯ ВИРОБНИЧОЇ САНІТАРІЇ . Аграрний вісник Причорномор’я, (113), 100-103. https://doi.org/10.37000/abbsl.2024.113.16