ЯКІСТЬ ПРОДУКЦІЇ БЕЗПОСЕРЕДНЬО ЗАЛЕЖИТЬ ВІД РІВНЯ ВИРОБНИЧОЇ САНІТАРІЇ
DOI:
https://doi.org/10.37000/abbsl.2024.113.16Ключові слова:
стандарт, ДСТУ 3662, молоко-сировина, якісні показники, санітаріяАнотація
У статті надано огляд засобів і методів санітарного оброблення на підприємствах молочної промисловості. Проведено аналіз факторів, які негативно впливають на якість молока в умовах його виробництва
Посилання
Сайт Української асоціації виробників молока [Електронний ресурс]. 2024. Режим доступу до ресурсу: https://retailer.com.ua
Сайт консалтингового порталу Аgroportal [Електронний ресурс]. 2024. Режим доступу до ресурсу: https://agroportal.ua/ru/news/mir
ДСТУ 3662:2018 «Молоко- сировина коров’яче. Технічні умови», 2018 р.
Закон України «Про молоко та молочні продукти» [Електронний ресурс].2015. Режим доступу до ресурсу: https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/1870-15.
Закон України «Про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров’я та благополуччя тварин» [Електронний ресурс]. 2020. Режим доступу до ресурсу: https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/2042-19.