ОСОБЛИВОСТІ ВИРОБНИЦТВА МЕДУ У СХІДНИХ КРАЇНАХ
DOI:
https://doi.org/10.37000/abbsl.2021.99.23Ключові слова:
бджільництво, мед, світове виробництво, якість, експорт, імпортАнотація
Проведено аналіз виробництва меду в східних країнах, особливості застосування його у промисловості та харчуванні людей різних національностей. Вивчено специфіки експорту та імпорту меду в умовах лібералізації світової торгівлі.
Посилання
Вакуленко Л.Л. Експорт та імпорт меду натурального та іншої сільськогосподарської продукції; сучасний стан і проблеми // Вісник аграрної науки Причорномор’я : зб. наук. пр. Миколаїв: МДАУ, 2007. Вип.2 (40). С.79-86. (Серія “Економічні науки”).
Корженівська Н. Розвиток галузі бджільництва – джерело продовольчої безпеки. Світовий досвід у галузі бджільництва та перспективи розвитку в Україні: Збірник наукових праць Міжнародного науково-практичного форуму, 2018 р. Кам’янець-Подільський: ПДАТУ, 2018. С.53-55.
An economic analysis of beekeeping activities in Adana. Ören N., Alemdar T., Parlakay O., Yılmaz H., Seçer A., Güngör C., Yaşar B., Gürer B. Publication no. 178. Ankara, Agricultural Economic and Policy Development Instıtute, 2010. Turkey
Żak N. Honey market in the opinion of young consumers. Handel wewnętrzny. 2017. Vol. 1(366). Pp. 424–438.
https://mandry.club/cikavi-facty/shho-mozhna-privezti-z-turechchini-idei-podarunkiv.
https://www.unian.ua/society/222004-afganistan-gotoviy-postachati-na-eksport-visokoyakisniy-med.html