ОСОБЛИВОСТІ ПОШИРЕННЯ ШЛУНКОВО-КИШКОВИХ ПАРАЗИТАРНИХ ХВОРОБ СОБАК В БЕРЕЗІВСЬКОМУ РАЙОНІ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ - Чорний, В.; Шестопалюк, Г. (Аграрний вісник Причорномор'я, 2024)
У статті наведі дані щодо особливостей поширення паразитарних хвороб собак в Березівському районі Одеської області. Діагностику проводили шляхом відбору проб з послідуючою морфологічою оцінкою. У собак в Березівському районі Одеської області серед паразитарних хвороб шлунково-кишкового тракту зареєстровані гельмінтози та збудники протозоозів. Відмічені випадки мікстінвазій. Характерним є реєстрація паразитарних хвороб в усі пори року з різним ступенем інтенсивності інвазії.