ОХОРОНА ПРАЦІ, ПРОФЕСІЙНІ ЗАХВОРЮВАННЯ ТА ТРАВМАТИЗМ У СІЛЬСЬКОМУ ГОСПОДАРСТВІ - Москалюк, І.; Сакун, М.; Безалтична, О.; Москалюк, А.; Пуріч, В. (Аграрний вісник Причорномор'я, 2022)
На сільськогосподарській території України має місце виробничий травматизм в галузі тваринництва та агропромисловому комплексі. Встановлено, що тільки за останній рік на території України кількість сільського населення знизилась на 1,6 %. У зв'язку зі щорічним зниженням кількості працюючих в сільському господарстві України, збільшенням кількості травм у тваринницькій галузі, проблеми виробничого травматизму являються актуальними питаннями.