ВІДГОДІВЕЛЬНІ ЯКОСТІ ТА МЯСНА ПРОДУКТИВНІСТЬ ОВЕЦЬ ЦИГАЙСЬКОЇ ПОРОДИ І ПОМІСЕЙ З РІЗНОЮ ЧАСТКОЮ СПАДКОВОСТІ ОДЕСЬКОГО ТИПУ АСКАНІЙСЬКОЇ М'ЯСО-ВОВНОВОЇ ПОРОДИ - Чігірьов, В.; Різничук, І.; Гурко, Є.; Мажиловська, К. (Аграрний вісник Причорномор'я, 2021)
Досліджували відгодівельні якості та м’ясну продуктивність чистопородних валашків цигайської породи та помісних від різних варіантів схрещувань з одеським типом асканійської м'ясо – вовнової породи: витрати на 1 кг приросту живої маси поживних речовин (кормових одиниць, перетравного протеїну); забійні якості, морфологічний склад туш; м’ясні якості; співвідношення внутрішніх органів.