ВИРОБНИЦТВО ОРГАНІЧНОЇ ПРОДУКЦІЇ СВИНАРСТВА: ФІЛОСОФІЯ ТА ТЕХНОЛОГІЯ - Сусол, Р. (Аграрний вісник Причорномор’я, 2024)
Узагальнено, що для запровадження виробництва органічної свинини ключовими залишаються наступні вимоги, на кшталт: походження свиней; умови утримання тварин; практика господарювання; кормовиробництво; профілактика хвороб і ветеринарне обслуговування. Вирішення існуючих актуальних проблеми органічного виробництва та створення повноцінної системи взаємодії між землеробством, рослинництвом, тваринництвом та переробкою дає можливість збільшення відсотку органічної продукції на ринку України і як наслідок покращення рівня життя населення країни.