ЕФЕКТИВНІСТЬ ФАРМАКОТЕРАПІЇ ГЕМОРАГІЧНОГО ЦИСТИТУ У КОТІВ - Франчук-Крива, Л.; Крєцу, Р. (Аграрний вісник Причорномор’я, 2024)
Встановлено, що за доповнення лікування геморагічного циститу у котів препаратами «Уровет фітокомплекс» і «Транексам 250 мг» нормалізація вмісту білку у сечі і клінічного стану спостерігається на 7 добу лікування. Припинення еритроцитурії і лейкоцитурії відбувається удвічі швидше, ніж без застосування вказаних препаратів.