ЗАХОДІ З ПІДВИЩЕННЯ РЕПРОДУКТИВНОЇ ЗДАТНОСТІ ВІВЦЕМАТОК В УМОВАХ ФЕРМЕРСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА - Розум, Є.; Морозов, М.; Сусол, Р.; Кузьміна, М. (Аграрний вісник Причорномор’я, 2024)
Викладено результати дослідження щодо особливості прояву репродуктивної функції у вівцематок фермерського господарства, визначено причини її порушення та встановлена ефективність заходів підвищення репродуктивної здатності вівцематок в умовах фермерського господарства.