ВІДТВОРЮВАЛЬНА СДАТНІСТЬ МАТОК ЦИГАЙСЬКОЇ ПОРОДИ ПРИ СХРЕЩЮВАННІ З БАРАНАМИ ГІСАРСЬКОЇ І МЕРЕНОЛАДШАФ ПОРІД - Решетніченко, О.; Скрипка, М.; Різнічук, І.; Калиниченко, Г. (Аграрний вісник Причорномор’я, 2022)
В основі збільшення поголів’я овець і підвищення їх продуктивності і виробництва продукції лежить комплекс технологічних, технічних, організаційних і економічних питань. В даній статті проведено дослідження: як впливає порода барана на відтворювальну здатність помісних маток цигайської породи першої і другого покоління.